Raspberry Hideaway

 

Rising from the pine forest, this small home overlooks a deep alpine valley in Central Colorado. The form originates in the golden ratio and celebrates its elemental materials. The exposed board-formed concrete base protects against deep snow accumulation in the winter. Charred cedar planks (shou-sugi-ban) wrap the home and provide durability and fire resistance. Raspberry Creek cascades through the property and a dense forest undergrowth provide a red and juicy harvest throughout the summer.

Under Construction | Marble, Colorado |1,280 SF

Lead Designer / Project Manager for Land+Shelter

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s